Farmářské vepřové maso z Moravy
Vepřová pečeně bez kosti
Vykostěná vepřová kotleta neboli pečeně je skvělá na minutky a smažení, dušení, pečení i uzení. Konečná cena výrobku... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
Vepřová krkovice bez kosti
Vepřová krkovice bez kosti je jedno z nejpopulárnějších mas v českých kuchyních. Krkovice je prorostlá tukem, který dává masu šťavnatost... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
Vepřová kýta bez kosti
Vepřovou kýtu bez kosti je naporcována tak, že můžete ihned začít s přípravou dobrého oběda či večeře. Je vhodná zejména na pečení... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
Vepřová plec bez kosti
Vepřovou plec bez kosti prodáváme v kuchyňské úpravě. Je vhodná zejména na pečení a dušení. Konečná cena výrobku bude přepočítána... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
Vepřový bok bez kosti
Vepřový bok neboli bůček můžete využít pro pečení, dušení a třeba i k marinování. Konečná cena výrobku bude přepočítána podle... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit