BIO maso ze Sasova
BIO Telecí žebra s masem
Tato žebra mají více masa, jsou tedy vhodná na pečení, grilování, dušení, vaření, ale i na masitou polévku či vývar. Vyzrálé hovězí... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
BIO Telecí maso na guláš
Libovější i lehce prorostlé hovězí maso. Menší kousky masa ze všech partií, vhodných na přípravu guláše nebo na mletí. Pestrost druhů... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
BIO Telecí zadní
Vyzrálé hovězí maso z telete - masných plemen Aberdeen Angus, Piemont, Charolais. Jako telecí je možné maso označovat pouze do 8 měsíců... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
BIO Telecí falešná svíčková
Falešná svíčková neboli kulatá plec z přední čtvrtě jatečné půlky. Jde o velmi kvalitní, jemně vláknité maso. Jméno získala díky... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
BIO Vepřová kýta
Libové vepřové maso nejvyšší kvality a velmi pestrého užití. Maso z přeštíka, které delší dobu odvěšujeme při 1°C, je plné chuti,... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
BIO Vepřová pečeně
Pečeně je kotleta bez kosti. Velmi jemné a křehké maso, nejlibovější hned po panence. Maso z přeštíka, které delší dobu odvěšujeme... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
BIO Vepřová krkovice
Vepřové maso z vlastního chovu prasat. Maso z přeštíka, které delší dobu odvěšujeme při 1°C, je plné chuti, vyžaduje však... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
BIO Vepřová plec
Plec je velmi kvalitní maso, univerzálně použitelné, šťavnaté. Maso z přeštíka, které delší dobu odvěšujeme při 1°C, je plné chuti,... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
BIO Hovězí roštěná
Maso ze zadní čtvrtě jatečné půlky. Jde o velmi kvalitní, šťavnaté zadní maso. ... Více info
Pro nakupování se musíte příhlásit
1 2