Čerstvý ovčí sýr s ořechy
Výrobce: Statek Horní Dvorce
Skladem: 456.000000
Balení: Vakuově baleno 1ks=cca 150g 1kg=434kč
Města, kde můžete tento produkt nakoupit:
- KROMĚŘÍŽ
- ZLÍN CENTRUM
- ZLÍN LOUKY
- OSTRAVA ROZVOZ
- BRNO ROZVOZ
- OLOMOUC K.SVĚTLÉ
- KYJOV
- UHERSKÉ HRADIŠTĚ
- HRANICE
- ZLÍN ROZVOZ
- VYŠKOV
- PROSTĚJOV
- PRAHA
- ČESKÝ TĚŠÍN ROZVOZ
- HAVÍŘOV
- FRÝDEK MÍSTEK
- FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ
- NA TRASE SEVER
- ROŽNOV POD RADHOŠTĚM
- VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ
- HOLEŠOV
- VESELÍ NAD MORAVOU
- OLOMOUC BIODODOMU
- OSTRAVA
- OPAVA ROZVOZ
- SKALICA
- UHERSKÝ BROD
- PŘEROV
- BŘECLAV
- TŘINEC
- HODONÍN
- STRÁŽNICE
- NOVÝ JIČÍN
- OLOMOUC ROZVOZ
- DO OBCHODU
- KARVINÁ FRYŠTÁT
- BYSTŘICE POD HOSTÝNEM
- NA TRASE JIH
Pro nakupování se musíte příhlásit.
Informace
Složení: ovčí mléko, mlékařské kultury, syřidlo, sůl 2%, vlašské ořechy 2%
Syrové mléko se v sýrařském výrobníku pasteruje a následně naočkuje čistými mlékařskými kulturami Christian Hansen. Po předkysání se do mléka vmíchá syřidlo a cca po hodině je sýřenina sražena. Sýrařskými harfami se sraženina opatrně nakrájí na malé kostičky. Postupně dochází k synerezi-vypouštění syrovátky ze sýrařského zrna, zmenšování zrna, které plave v uvolněné syrovátce. V pravý okamžik se usazené zrno vybírá nebo smíchává s příchutěmi a nalívá do forem. Ty se několikrát obracejí, tak aby se co nejlépe umožnilo přebytečné syrovátce odkapat. V další fázi výroby sýry prokysávají a následně se solí v solné lázni. Posledním úkonem je vakuové zabalení sýrů. Nyní je čerstvý sýr připraven k expedici. Sýr je jemný, lehký a hodí se jak k přímé konzumaci, tak k pivu nebo vínu.
Další údaje viz. foto níže
Obvyklá trvanlivost od převzetí nákupu je 28 dnů.